Στις φλόγες 300 μπάλες σανού σε κτηνοτροφική μονάδα στην Δρομολαξιά

Στις φλόγες 300 μπάλες σανού σε κτηνοτροφική μονάδα στην Δρομολαξιά

Σε εξέλιξη από 02:11 μετά τα μεσάνυχτα βρίσκεται επιχείρηση της Πυροσβεστικης Υπηρεσιας στην Λάρνακα για κατάσβεση πυρκαγιάς σε μεγάλη στιβάδα από 300 μπάλες σανού εντός μεταλλικού υποστατικού σε κτηνοτροφική μονάδα στην Δρομολαξιά.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστικη Υπηρεσία «από την πυρκαγιά το μεταλλικό υποστατικό έχει υποστεί εκτεταμένες ζημιές και από την θερμότητα επηρεάστηκε σταθμευμένο ημιφορτηγό το οποίο υπέστη ελαφριές ζημιές».

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ανταποκρίθηκαν δυο πυροσβεστικά οχήματα τα οποία παραμένουν στον χώρο της πυρκαγιάς.

*φωτογραφία αρχείου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα πρόσωπα που εμπιστεύτηκε και έδωσε Υπουργεία ο Πρόεδρος Αναστασιάδης – Οι 14 αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα και οι απώλειες

Με τι καιρό θα κάνουμε Καθαρά Δευτέρα; Πως θα είναι ο καιρός το τριήμερο και πότε αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας

Καθαρά Δευτέρα: Γιατί ονομάστηκε έτσι και τι γιορτάζουμε – Τα έθιμα που «τιμούμε» στην Κύπρο

Καθαρά Δευτέρα: Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο - Τσιαττιστά, παραδοσιακοί χοροί και πέταγμα χαρταετού

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΗΣΥ: Ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου οι εισηγήσεις για τις αλλαγές στο καταστατικό- Εσωστρέφεια ή βήμα προς τα εμπρός;

ΔΗΣΥ: Ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου οι εισηγήσεις για τις αλλαγές στο καταστατικό- Εσωστρέφεια ή βήμα προς τα εμπρός;

Ενώπιον των μελών του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ το οποίο συνεδριάζει στις 17.00 το απόγευμα της Τρίτης, τίθενται οι εισηγήσεις που έχουν καταθέσει μέλη του κόμματος για αλλαγές στο καταστατικό. Ως γνωστό, το καταστατικό συνέδριο του ΔΗΣΥ θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου. Τα μέλη του κόμματος είχαν την δυνατότητα να αποστείλουν τις εισηγήσεις τους, μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE