Είπε… αντίο στους οδηγούς του ο Πελεκάνος - «Όταν βλέπεις τα παιδιά σου λυπημένα… να είστε πάντα καλά μάγκες μου»

Είπε… αντίο στους οδηγούς του ο Πελεκάνος - «Όταν βλέπεις τα παιδιά σου λυπημένα… να είστε πάντα καλά μάγκες μου»

Τους οδηγούς του επέλεξε να αποχαιρετήσει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Μάριος Πελεκάνος λίγες μέρες πριν την ανάληψη των καθηκόντων από τον Νίκο Χριστοδουλίδη.

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο κ. Πελεκάνος σημειώνει «όταν βλέπεις τα παιδιά σου λυπημένα γιατί δεν θα είναι πλέον στην καθημερινότητα μας αυτοί οι δυο τύποι τα όποια περαιτέρω δικά μου λόγια είναι απλά περιττά. Να είστε πάντα καλά μάγκες μου».

Η ανάρτηση του Μάριου Πελεκάνου ξεσήκωσε αντιδράσεις και διάφορα σχόλια από πολίτες, οι οποίοι έκαναν λόγο για πολυτέλεια στην εποχή που ζούμε, κρίνοντας την τοποθέτησή του ως αχρείαστη.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Ο Γενικός Γραμματέας των ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, έχει στο μυαλό του συγκεκριμένες κινήσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα, ανέφερε, την Τρίτη, ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, σε συζήτηση στο πλαίσιο του Cyprus Forum, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE