Βγαίνει από την κουζίνα του ο Σταυρής Γεωργίου - Σε αυτό το χωριό θα μαγειρέψει

Βγαίνει από την κουζίνα του ο Σταυρής Γεωργίου - Σε αυτό το χωριό θα μαγειρέψει

Ο Σεφ Σταυρής Γεωργίου βγαίνει από την κουζίνα του και μας συνεπαίρνει σε μία απολαυστική Κυριακάτικη βόλτα!

Αυτή την Κυριακή 6 Ιουνίου στις 15:15 ο Σταυρής μας ταξιδεύει στο χωριό του κερασιού, που δεν είναι άλλο από τον καταπράσινο Πεδουλά. Βρισκόμενος στην καρδιά του χωριού και περιτριγυρισμένος από τα γραφικά σοκάκια και τα πλούσια σε φύλλωμα δέντρα, εμπνέεται από το κατακόκκινο φρούτο της περιοχής και για άλλη μία φορά δημιουργεί πεντανόστιμες συνταγές.

Μία φανταστική σαλάτα με μανούρι και κεράσι μας ανοίγει την όρεξη μόνο και μόνο από την εμφάνιση της, ενώ δεν θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε ένα πιάτο με πάπια, πατάτες και σάλτσα κερασιού. Απολαμβάνοντας τα φανταστικά τοπία του χωριού Πεδουλά μαθαίνουμε και τα μυστικά του Σταυρή για το απόλυτο black forest.

Όπως πάντα ο μοναδικός Σεφ Σταυρής Γεωργίου μοιράζεται πολύχρωμες γευστικές ιδέες και έντονες γαστρονομικές απολαύσεις, που ακόμη και ένα παραδοσιακό πιάτο με τη μοναδική δημιουργική φαντασία του μπορεί να μετατραπεί σε γκουρμέ με τον πιο απλό τρόπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και σαφές μήνυμα ενότητας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μορφάκης Σολομωνίδης, μιλά στο ThemaOnline για την επανεκκίνηση του κόμματος ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης της 9ης Νοεμβρίου.Τονίζει πως «κανείς δεν περισσεύει», απευθύνει κάλεσμα επιστροφής σε παλιά στελέχη και δηλώνει έτοιμος να δώσει τη μάχη των Βουλευτικών εκλογών του 2026. Παράλληλα, αποκαλύπτει τους έξι πολιτικούς πυλώνες της ΕΔΕΚ για την επόμενη μέρα και στέλνει μήνυμα πίστης στις αρχές και τις αξίες του κόμματος, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «η γροθιά που μας ενώνει, είναι πιο δυνατή από όσα μας χωρίζουν».

BEST OF TOTHEMAONLINE