Παίζονται πολλά σε αυτό το ντέρμπι «αιωνίων» - Σκακιέρα για...γερά νεύρα

Παίζονται πολλά σε αυτό το ντέρμπι «αιωνίων» - Σκακιέρα για...γερά νεύρα

Η Ομόνοια υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ (19:00, 25/02) στο ΓΣΠ σε τυπικά εντός έδρας παιχνίδι, στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή προέρχεται από νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό με 0-1, σε ένα παιχνίδι που μετά δυσκολίας κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα. Η εικόνα της Ομόνοιας στο γήπεδο δεν άρεσε, ωστόσο με τους τρεις βαθμούς κατάφερε να ανεβεί στην 5η θέση και στους 38 βαθμούς.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πλήρης ρήξη Ανδρέα Αποστόλου-ΕΔΕΚ: Η δημόσια καταγγελία, τα ερωτηματικά και τα σενάρια

Πλήρης ρήξη Ανδρέα Αποστόλου-ΕΔΕΚ: Η δημόσια καταγγελία, τα ερωτηματικά και τα σενάρια

Έκπληξη προκάλεσε στην ΕΔΕΚ η αιφνιδιαστική αποχώρηση του βουλευτή Λάρνακας Ανδρέα Αποστόλου, ο οποίος ανακοίνωσε μέσω προσωπικής ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα ότι δεν ανήκει πλέον στο κόμμα. Ο κ. Αποστόλου, πρώην στέλεχος της Συμμαχίας Πολιτών, κατήγγειλε εμμέσως την ηγεσία της ΕΔΕΚ, ισχυριζόμενος ότι ουσιαστικά τον έθεσαν εκτός κόμματος, αποκλείοντάς τον από την ηγεσία χωρίς διάλογο.

BEST OF TOTHEMAONLINE