Λιμάνι Λεμεσού: Ιδού πώς έγινε το πλοίο και τα εμπορευματοκιβώτια μετά τη σύγκρουση (φωτογραφία)

Λιμάνι Λεμεσού: Ιδού πώς έγινε το πλοίο και τα εμπορευματοκιβώτια μετά τη σύγκρουση (φωτογραφία)

Όπως έγινε γνωστό, αναστάτωση προκλήθηκε στο λιμάνι Λεμεσού την Τρίτη (28/07) όταν ρυμουλκό συγκρούστηκε με πλοίο που εκφόρτωνε εμπορεύματα (FLORIANA).

Από τη σύγκρουση υπέστησαν ζημιές σε δυο εμπορευματοκιβώτια με αποτέλεσμα να γεμίσει η θάλασσα Η θάλασσα του λιμανιού γέμισε με κομμάτια ξύλου και πολυστερίνης.

Στο παρόν παρασκήνιο παρουσιάζουμε τις ζημιές του πλοίου και των εμπορευματοκιβωτίων μετά την σύγκρουση:

ΜακΦαν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE