Χαμός έξω από το Προεδρικό - Με κορναρίσματα οι λατόμοι της Επαρχίας Πάφου - Δείτε βίντεο

Χαμός έξω από το Προεδρικό - Με κορναρίσματα οι λατόμοι της Επαρχίας Πάφου - Δείτε βίντεο

Κυκλοφοριακό κομφούζιο δημιουργήθηκε το πρωί έξω από το Προεδρικό, εξαιτίας διαμαρτυρίας λατόμων από την Πάφο.

Οι λατόμοι με περίπου 55 μπετονιέρες ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί από την Πάφο με κατεύθυνση το Προεδρικό Μέγαρο, διαμαρτυρόμενοι για ζώνες λατόμευσης που διαφοροποιούνται εξαιτίας του τοπικού σχεδίου του Ακάμα.

Στο Προεδρικό έσπευσε αστυνομική δύναμη. Αντιπροσωπεία των λατόμων επιδίδει υπόμνημα με τις αξιώσεις τους.

Στο Προεδρικό συνεδριάζει αυτή την ώρα το Υπουργικό Συμβούλιο και στην ατζέντα είναι το τοπικό σχέδιο. To θέμα συζητά την Τετάρτη και η Επιτροπή Περιβάλλοντος στην οποία προσκλήθηκαν μεταξύ άλλων και οι δημοτικές και κοινοτικές αρχές της περιοχής.

Δείτε βίντεο:

 

Δείτε εδώ:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.