Παραλογισμός Πούτιν: «Θα προστατεύσουμε τα παιδιά μας από τον εκφυλισμό» - «Οικογένεια σημαίνει ένωση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας»

Παραλογισμός Πούτιν: «Θα προστατεύσουμε τα παιδιά μας από τον εκφυλισμό» - «Οικογένεια σημαίνει ένωση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας»

Ομιλία, λίγες ημέρες πριν τη συμπλήρωση του ενός έτους από την έναρξη της εισβολής στην Ουκρανία, πραγματοποίησε ο Βλαντίμιρ Πούτιν.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Ρώσος πρόεδρος, εκτός από τον πόλεμο στην Ουκρανία και την επίθεση στην Δύση, αναφέρθηκε σε ζητήματα που αφορούν τη χώρα του. Ανάμεσα σε οικονομία και μελλοντικά σχέδια υποδομής, ο Βλαντίμιρ Πούτιν μίλησε για τους LGBT, εξαπολύοντας εκ νέου πυρά προς τους δυτικούς.

Όπως μεταδίδει το BBC, ο Πούτιν τόνισε: «Οικογένεια σημαίνει ένωση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας. Έτσι λένε τα ιερά κείμενα κάθε θρησκείας της Γης».

«Ωστόσο, η Δύση αμφισβητεί αυτά τα ιερά κείμενα. Πρέπει να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από την υποβάθμιση και τον εκφυλισμό. Θα το κάνουμε», πρόσθεσε, καταχειροκροτούμενος.

Πηγή: lifo.gr/Με πληροφορίες BBC

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Ο Γενικός Γραμματέας των ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, έχει στο μυαλό του συγκεκριμένες κινήσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα, ανέφερε, την Τρίτη, ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, σε συζήτηση στο πλαίσιο του Cyprus Forum, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE