Kλάψτε ή γελάστε: «Ηνωμένες Πολιτείες Κύπρου» Τα πιο πετυχημένα του διαδικτύου

Kλάψτε ή γελάστε: «Ηνωμένες Πολιτείες Κύπρου» Τα πιο πετυχημένα του διαδικτύου

Ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις προκάλεσε η αναφορά του Πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, στην τουρκική εφημερίδα Sabah, ότι «το όνομα που επιθυμεί από καρδιάς, μετά τη λύση του κυπριακού είναι «Ηνωμένες Πολιτείες Κύπρου».

Πολλοί είναι αυτοί που έσπευσαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, είτε με διάθεση καυστικού χιούμορ, είτε αντιδρώντας έντονα να σχολιάσουν τις δηλώσεις του Προέδρου.

Η ιστοσελίδα μας, Tothemaonline, συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα πιο πετυχημένα του διαδικτύου.

*Η σημαία και ο χάρτης είναι προϊόντα σάτιρας 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΚυβερνητικός Εκπρόσωπος: Aστειευόταν ο Πρόεδρος όταν μίλησε για «Ηνωμένες Πολιτείες Κύπρου»

Επιμέλεια: Χριστιάνα Τσαγγάρη 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μήνυμα Αθήνας προς Άγκυρα για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Πρόθεση είναι να συνεχιστεί η έρευνα και η πόντιση

Μήνυμα Αθήνας προς Άγκυρα για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Πρόθεση είναι να συνεχιστεί η έρευνα και η πόντιση

Σαφές μήνυμα προς την Άγκυρα για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας- Κύπρου, έστειλε από τους Δελφούς, ο Έλληνας ΥΠΕΞ Γιώργος Γεραπετρίτης, σε συνέντευξή του, στους ιστότοπους ot.gr και tovima.gr.Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο ενός θερμού Απριλίου στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, με αφορμή τις έρευνες για το καλώδιο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας- Κύπρου, ο κ. Γεραπετρίτης είπε ότι η πραγματικότητα είναι ότι είμαστε περίπου δύο χρόνια μέσα στον ελληνοτουρκικό διάλογο που όπως είπε, έχει παραγάγει πολύ σημαντικά αποτελέσματα. Ανάμεσα στα άλλα, ο Έλληνας ΥΠΕΞ αναφέρθηκε στην επανεκκίνηση των συζητήσεων, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE