Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Η ίδια διαθέτει έναν από τους πιο σέξι λογαριασμούς στο Instagram και σε κάθε της ανάρτηση «κόβει» την ανάσα.
Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες διαδέχονται η μία την άλλη και δικαίως οι followers της παραληρούν. Οι αναλογίες της εντυπωσιακές, οι πόζες της είναι το κάτι άλλο και τόσο τα likes, όσο και τα σχόλια είναι χιλιάδες.
Στην τελευταία της πόζαρε ολόγυμνη σε έναν καθρέφτη,μ καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία με τα μαλλιά της. Στη λεζάντα έγραψε: «Αυτή την εβδομάδα ολοκληρώσαμε τα γυρίσματα του #ElCuerpoEnLlamas στη Βαρκελώνη. Μου δόθηκε μια ομάδα που δεν μπορείς να πιστέψεις πόσο όμορφη είναι. Ανυπομονώ να μοιραστώ αυτό το έργο με τον κόσμο».
Πάνω από 1.490.000 φανς έσπευσαν να δηλώσουν ότι τους «αρέσει» και να την αποθεώσουν. «Είσαι τέλεια», «Είσαι η αγαπημένη μου ηθοποιός», «Θα δω σίγουρα τη σειρά», «Τόσο περήφανη για σένα», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της.
View this post on Instagram
View this post on Instagram
Πηγή: in.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις