ΠτΔ μετά το δείπνο με Γκουτέρες: «Ήταν μια ενδιαφέρουσα πρώτη συζήτηση» - Τι ακολουθεί σήμερα
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακάθησε στο δείπνο που παρέθεσε ο ΓΓ των ΗΕ στο πλαίσιο της δεύτερης διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό
Η κίνηση του τροχονόμου σωτήρια για ένα παιδάκι , το οποίο μέσα στο χάος και την πολυκοσμία στην Καρναβαλίστικη παρέλαση, χάθηκε.
Το περιστατικό δημοσιοποίησε στα social media πολίτης , η οποία ήταν μπροστά στο όλο σκηνικό. Με την δημοσιοποίηση θέλησε να συγχαρεί για την πράξη του τον τροχονόμο, ο οποίος δεν άφησε λεπτό το παιδάκι μέχρι να εντοπίσει τον πατέρα του.
Σύμφωνα με την γυναίκα που έκανε την ανάρτηση, ο τροχονόμος ειδοποίησε τηλεφωνικώς τον πατέρα του παιδιού ενώ συνεχώς είχε δίπλα του το κοριτσάκι μέχρι ο πατέρας να εντοπίσει το σημείο στο οποίο βρίσκονταν (η κόρη του μαζί με τον τροχονόμο).
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις