«Βαρύ» πρόστιμο σε 56χρονο – Είχε στην κατοχή του μεγάλη ποσότητα καπνικών προϊόντων

«Βαρύ» πρόστιμο σε 56χρονο – Είχε στην κατοχή του μεγάλη ποσότητα καπνικών προϊόντων

Μέλη της Αστυνομίας, διενήργησαν σήμερα (19/2) το πρωί, έρευνα δυνάμει δικαστικού εντάλματος, στην οικία, υποστατικά και οχήματα 56χρονου στη Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 18,920 τσιγάρα, 2,200 θερμαντικά τσιγάρα και 4,850 γραμμάρια καπνού στριφτού τσιγάρου.

Ο 56χρονος μεταφέρθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, ενώ σχετικά ειδοποιήθηκε το Τμήμα Τελωνείων.

Τα καπνικά προϊόντα παραλήφθηκαν από το Τμήμα Τελωνείων, ενώ η υπόθεση ρυθμίστηκε εξωδίκως, με την καταβολή του χρηματικού ποσού των 8,000 ευρώ, από τον 56χρονο.

Υπουργικό: Ονοματολογίας... συνέχεια - Ποιοι φαίνεται να έχουν προβάδισμα
Κλειδώνει το «τριπρόσωπο» στον ΔΗΣΥ - Έντονο παρασκήνιο για την προεδρία
Με μοιρολόι από τα μουσικά της τέκνα αποχαιρέτισε η Κύπρος την Κυριακού Πελαγία - Φωτογραφίες και βίντεο
Εντυπωσιακή παρέλαση από τη νέα γενιά Λεμεσιανών καρναβαλιστών – Δείτε φωτογραφίες
Μαρία Κορινθίου για το πρόβλημα υγείας: «Διαγνώστηκα με φλεβική ανεπάρκεια, ο γιατρός μου βρήκε ανεύρυσμα»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε. 

BEST OF TOTHEMAONLINE