Είδαν τον χάρο με τον μάτια τους στο Λιμάνι Λεμεσού – Πολυστερίνη και ξύλα μέσα στη θάλασσα

Είδαν τον χάρο με τον μάτια τους στο Λιμάνι Λεμεσού – Πολυστερίνη και ξύλα μέσα στη θάλασσα

Με το καλημέρα, οι εργαζόμενοι στο Λιμάνι Λεμεσού είδαν έναν γερανό (ρυμουλκό) να προσκρούει κατά την εκφόρτωση με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές.

Δύο σκάφη και δύο εμπορευματοκιβώτια είναι ο απολογισμός των ζημιών της πρόσκρουσης γερανού, το οποίο εκφόρτωνε από το φορτηγό πλοίο FLORIANA, το πρωί της Τετάρτης 28/7/2015, στο Λιμάνι Λεμεσού. 

Η θάλασσα του λιμανιού γέμισε με κομμάτια ξύλου και πολυστερίνης, τα οποία αποκολλήθηκαν από τα εμπορευματοκιβώτια ενώ σύμφωνα με την πληροφόρηση, ουδείς τραυματίστηκε. 

Επί τόπου έσπευσαν ο αναπληρωτής Λιμενάρχης καθώς και λειτουργοί, ενώ ενημερώθηκε και ο Δήμος Λεμεσού για τον καθαρισμό της Θάλασσας. 

Το Τμήμα Εμπορικής Ναυτιλίας εξετάζει με τη δέουσα προσοχή το περιστατικό.   

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE