Είδαν τον χάρο με τον μάτια τους στο Λιμάνι Λεμεσού – Πολυστερίνη και ξύλα μέσα στη θάλασσα

Είδαν τον χάρο με τον μάτια τους στο Λιμάνι Λεμεσού – Πολυστερίνη και ξύλα μέσα στη θάλασσα

Με το καλημέρα, οι εργαζόμενοι στο Λιμάνι Λεμεσού είδαν έναν γερανό (ρυμουλκό) να προσκρούει κατά την εκφόρτωση με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές.

Δύο σκάφη και δύο εμπορευματοκιβώτια είναι ο απολογισμός των ζημιών της πρόσκρουσης γερανού, το οποίο εκφόρτωνε από το φορτηγό πλοίο FLORIANA, το πρωί της Τετάρτης 28/7/2015, στο Λιμάνι Λεμεσού. 

Η θάλασσα του λιμανιού γέμισε με κομμάτια ξύλου και πολυστερίνης, τα οποία αποκολλήθηκαν από τα εμπορευματοκιβώτια ενώ σύμφωνα με την πληροφόρηση, ουδείς τραυματίστηκε. 

Επί τόπου έσπευσαν ο αναπληρωτής Λιμενάρχης καθώς και λειτουργοί, ενώ ενημερώθηκε και ο Δήμος Λεμεσού για τον καθαρισμό της Θάλασσας. 

Το Τμήμα Εμπορικής Ναυτιλίας εξετάζει με τη δέουσα προσοχή το περιστατικό.   

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Στη Γενεύη ο Ιρανός ΥΠΕΞ για συνάντηση με Ευρωπαίους – «Θα τους ακούσει αλλά δεν θα διαπραγματευτεί»

LIVE: Στη Γενεύη ο Ιρανός ΥΠΕΞ για συνάντηση με Ευρωπαίους – «Θα τους ακούσει αλλά δεν θα διαπραγματευτεί»

Το Ισραήλ συνεχίζει τις αεροπορικές επιδρομές του στο Ιράν, με την Τεχεράνη να απαντά με σφοδρές πυραυλικές επιθέσεις, και με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE