Βαλίτσα με 1 εκατομμύριο βρήκαν διασώστες σε ερείπια στην Τουρκία

Βαλίτσα με 1 εκατομμύριο βρήκαν διασώστες σε ερείπια στην Τουρκία

Οι πυροσβέστες έβγαλαν από τα ερείπια ένα άτομο και δίπλα του ήταν η βαλίτσα με τα δολάρια.

Βαλίτσα με ένα εκατομμύριο δολάρια ανακάλυψαν οι πυροσβέστες που έψαχναν επιζώντες στα ερείπια ενός συγκροτήματος κατοικιών στο Γκαζίαντεπ.

Όπως μεταδίδουν τ/κ ΜΜΕ επικαλούμενα τουρκικά δημοσιεύματα, οι πυροσβέστες έβγαλαν από τα ερείπια ένα άτομο και δίπλα του ήταν η βαλίτσα με τα δολάρια.

Παρέδωσαν τα χρήματα στην αστυνομία με τον επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Μητροπολιτικού Δήμου Γκαζίαντεπ, Τζαφέρ Γιλμάζ, να δηλώνει ότι αντιμετωπίζουν συχνά τέτοιες καταστάσεις.

Προτεραιότητα τους, πρόσθεσε, είναι η διάσωση ανθρώπινων ζωών, αλλά όταν εντοπίζουν κάτι τέτοιο, τότε παραδίδουν τα ευρήματά τους στην αστυνομία.

Πηγή: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στο τραπέζι ο διορισμός ποινικών ανακριτών και από εξωτερικό για τις αποκαλύψεις Δρουσιώτη

Λετυμπιώτης: Στο τραπέζι ο διορισμός ποινικών ανακριτών και από εξωτερικό για τις αποκαλύψεις Δρουσιώτη

Σε μια εφ’ όλης της ύλης παρέμβαση στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» του Sigma, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης ξεκαθάρισε τις προθέσεις της κυβέρνησης γύρω από τα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας, με κυριότερα τις καταγγελίες για διαφθορά και την κρίση στην κτηνοτροφία.

BEST OF TOTHEMAONLINE