Νέα υπόθεση απάτης – Άγνωστοι απέσπασαν 25.000 ευρώ από λογαριασμό 50χρονου – Πώς τα κατάφεραν

Νέα υπόθεση απάτης – Άγνωστοι απέσπασαν 25.000 ευρώ από λογαριασμό 50χρονου – Πώς τα κατάφεραν

Καταγγέλθηκε χθες (17/2) στην Αστυνομία από 50χρονο κάτοικο Λευκωσίας, ότι άγνωστοι απέσπασαν χρηματικό ποσό από τον τραπεζικό του λογαριασμό μετά από παραπλανητικό μήνυμα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 50χρονος έλαβε μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο, το οποίο φαίνεται να τον ενημέρωνε ότι ο τραπεζικός του λογαριασμός είχε μπλοκαριστεί και του ζητήθηκε επιβεβαίωση της ταυτότητάς του, μέσω ενός συνδέσμου.

Ο παραπονούμενος αφού ακολούθησε τον εν λόγω σύνδεσμο, καταχώρησε στη συνέχεια τους κωδικούς του, με αποτέλεσμα το χρηματικό ποσό των 24.890 ευρώ, από τον λογαριασμό του να καταλήξει σε τράπεζα του εξωτερικού.

Η υπόθεση διερευνάται από το Γραφείο Διερεύνησης Οικονομικού Εγκλήματος του ΤΑΕ Λευκωσίας.

Οι πολίτες καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση που λάβουν τέτοιο μήνυμα, να μην ανταποκρίνονται να επικοινωνούν με τον επίσημο αριθμό του οργανισμού ή το τραπεζικό του ίδρυμα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Θλίψη ανά το παγκύπριο – Σίγησε η φωνή της Κύπρου - Έφυγε από τη ζωή η Κυριακού Πελαγία
Θα πάτε Τρόοδος; Αυτή είναι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο – Τι συστήνει στους οδηγούς η Αστυνομία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE