ΗΠΑ: «Ίσως δεν είναι εφικτό να ανακτηθούν τα αντικείμενα που καταρρίφθηκαν»

ΗΠΑ: «Ίσως δεν είναι εφικτό να ανακτηθούν τα αντικείμενα που καταρρίφθηκαν»

Ο Λευκός Οίκος προσπάθησε την Παρασκευή να μετριάσει τις προσδοκίες όσον αφορά τις προσπάθειες ανάκτησης των τριών «αντικειμένων» που καταρρίφθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, εξηγώντας ιδίως ότι ίσως δεν είναι εφικτό να εντοπιστεί εκείνο που έπεσε στα νερά της λίμνης Χιούρον.

«Λόγω του σημείου όπου βρίσκεται στη λίμνη Χιούρον, θα πρέπει όλοι να δεχτούμε την πιθανότητα ότι ίσως δεν μπορέσουμε να το ανασύρουμε», είπε ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας, Τζον Κίρμπι.

Ο εκπρόσωπος επέμεινε ότι το κινεζικό μπαλόνι που καταρρίφθηκε στη Νότια Καρολίνα συνιστούσε έναν «πολύ πραγματικό» κίνδυνο για τις ΗΠΑ. Εξήγησε επίσης ότι η Ουάσινγκτον δεν έχει ζητήσει από άλλες χώρες να αναλάβουν δράση εναντίον των κινεζικών μπαλονιών που πετούν σε μεγάλο υψόμετρο.

Ο Κίρμπι επανέλαβε επίσης ότι τώρα «δεν είναι η σωστή στιγμή» για να επισκεφθεί ο Υπουργός Εξωτερικών, Άντονι Μπλίνκεν, την Κίνα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE