Αυτός είναι ο απολογισμός της πυρκαγιάς που έπνιξε στους καπνούς την ορεινή Λεμεσό

Αυτός είναι ο απολογισμός της πυρκαγιάς που έπνιξε στους καπνούς την ορεινή Λεμεσό

Τρία δεκάρια ιδιωτικής γης, καλυμμένης με θαμνώδη και άλλη χαμηλή βλάστηση, έκαψε πυρκαγιά που ξέσπασε γύρω στις 2.50 το απόγευμα στην απόκρημνη περιοχή “Μουγκλός ”, παρά τα Φύλαγρα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, η πυρκαγιά που απείλησε το Δάσος Κακόγυρος, τέθηκε υπό έλεγχο στις 4.10.

Για την κατάσβεσή της ασχολήθηκαν συνολικά 60 άνδρες του Τμήματος Δασών, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και εθελοντές κάτοικοι της περιοχής, καθώς επίσης το ένα αεροπλάνο του Τμήματος Δασών και τα δύο ενοικιαζόμενα από τη Δημοκρατία ελικόπτερα.

Στην περιοχή παραμένουν ισχυρές δυνάμεις για την πλήρη κατάσβεσή της και τυχόν αναζωπύρωση.

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία - Το χρονικό και η κατάσταση υγείας του θύματος

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία - Το χρονικό και η κατάσταση υγείας του θύματος

Γύρω στις 8.15 το βράδυ χθες Σάββατο, (16/08), λήφθηκε πληροφορία για τραυματισμένο πρόσωπο, σε περιοχή στο Παραλίμνι. Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο για εξετάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE