Αξιοποίησε τις επαφές του ο Χριστοδουλίδης - Θα συναντηθεί με Τατάρ πριν την 1η Μαρτίου

Αξιοποίησε τις επαφές του ο Χριστοδουλίδης - Θα συναντηθεί με Τατάρ πριν την 1η Μαρτίου

Συνάντηση με τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Ερσίν Τατάρ, πριν από την πρώτη Μαρτίου και την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του, θα έχει - σύμφωνα με πληροφορίες - ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην οικία του ειδικού αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Κόλιν Στιούαρτ.

Μιλώντας στο «Πρωινό Δρομολόγιο», ο Γιάννης Παναγιώτου - συνεργάτης του Νίκου Χριστοδουλίδη, ανέφερε ότι προκειμένου να κλειδώσει το συντομότερο συνάντηση με τον Ερσίν Τατάρ, ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος αξιοποίησε τις επαφές και την επικοινωνία του, με διεθνείς παράγοντες και ηγέτες ξένων κρατών.

Αναφερόμενος στη διαδικασία καταρτισμού του νέου κυβερνητικού σχήματος, ο κύριος Παναγιώτου επανέλαβε πως στην κυβέρνηση Νίκου Χριστοδουλίδη, θα συμμετέχουν νέοι και ικανοί άνθρωποι, με τεχνοκρατική επάρκεια και πολιτική αντίληψη.

ΠΗΓΗ: Riknews.com

Από εβδομάδας τα ονόματα για διορισμούς, δηλώνει συνεργάτης του Χριστοδουλίδη

Σταμάτησαν φορτηγό για έλεγχο καυσίμων - Το 'σκασε ο οδηγός γιατί έβαλε πετρέλαιο θέρμανσης αντί κίνησης - Τελικά του πέρασαν χειροπέδες

Φίλαθλος υπέστη ανακοπή στο Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ - Στο «τσακ» τον έσωσε η ιατρική ομάδα του ΓΣΠ

«Ντου» Αστυνομίας σε αποθήκη - Βρήκαν κλεμμένους καταλύτες και ηλεκτρικά είδη - Φωτογραφία

Φίλαθλος πέταξε αντικείμενο προς διαιτητή στο Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ - Τον πήρανε στο Τμήμα και αναμένεται να παρουσιαστεί στο Δικαστήριο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος και 24 ακόμη χώρες καταδικάζουν τους ισραηλινούς εποικισμούς ανατολικά της Ιερουσαλήμ - Κοινή δήλωση ζητά άμεση ανάκληση του σχεδίου

Κύπρος και 24 ακόμη χώρες καταδικάζουν τους ισραηλινούς εποικισμούς ανατολικά της Ιερουσαλήμ - Κοινή δήλωση ζητά άμεση ανάκληση του σχεδίου

Η έγκριση των σχεδίων του Ισραήλ για την κατασκευή εποικισμών στην περιοχή E1, ανατολικά της Ιερουσαλήμ «είναι απαράδεκτη και αποτελεί παραβίαση του διεθνούς δικαίου» επισημαίνουν σε κοινή τους δήλωση οι υπουργοί Εξωτερικών 25 χωρών περιλαμβανομένης και της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE