Φίλαθλος υπέστη ανακοπή στο Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ - Στο «τσακ» τον έσωσε η ιατρική ομάδα του ΓΣΠ

Φίλαθλος υπέστη ανακοπή στο Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ - Στο «τσακ» τον έσωσε η ιατρική ομάδα του ΓΣΠ

Σωτήρια ήταν η παρέμβαση της ιατρικής ομάδας του σταδίου ΓΣΠ, κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα ανάμεσα στην Ομόνοια και το ΑΠΟΕΛ.

Σύμφωνα με ανάρτηση, κατά την διάρκεια του αγώνα, φίλαθλος της Ομόνοιας υπέστη καρδιακή ανακοπή.

Η επέμβαση των ιατρικών μελών της ομάδας ήταν άμεση και κατάφεραν, με Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση και χορήγηση ηλεκτροσόκ, να σώσουν τη ζωή του φιλάθλου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Από εβδομάδας τα ονόματα για διορισμούς, δηλώνει συνεργάτης του Χριστοδουλίδη

Σταμάτησαν φορτηγό για έλεγχο καυσίμων - Το 'σκασε ο οδηγός γιατί έβαλε πετρέλαιο θέρμανσης αντί κίνησης - Τελικά του πέρασαν χειροπέδες

«Ντου» Αστυνομίας σε αποθήκη - Βρήκαν κλεμμένους καταλύτες και ηλεκτρικά είδη - Φωτογραφία

Φίλαθλος πέταξε αντικείμενο προς διαιτητή στο Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ - Τον πήρανε στο Τμήμα και αναμένεται να παρουσιαστεί στο Δικαστήριο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.