Παρατηρητήριο Τιμών: Μειώθηκαν οι τιμές στα φρέσκα κρέατα και ψάρια αλλά αυξήθηκαν στα... κατεψυγμένα - Δείτε πίνακες

Παρατηρητήριο Τιμών: Μειώθηκαν οι τιμές στα φρέσκα κρέατα και ψάρια αλλά αυξήθηκαν στα... κατεψυγμένα - Δείτε πίνακες

Η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή ανακοινώνει το αναβαθμισμένο Παρατηρητήριο Τιμών Καταναλωτικών Προϊόντων για τον μήνα Ιανουάριο 2023.

Το αναβαθμισμένο Παρατηρητήριο παρουσιάζει τη μέση σταθμισμένη τιμή για 250 βασικά καταναλωτικά προϊόντα (τρόφιμα και άλλα βασικά προϊόντα), με βάση τις ποσότητες και τιμές ανά ημέρα στις οποίες τα προϊόντα αυτά διατέθηκαν σε 400 καταστήματα λιανικής πώλησης Παγκύπρια καθ΄ όλη τη διάρκεια του μήνα.

Οι αυξομειώσεις στις τιμές προϊόντων

Σύμφωνα με το παρατηρητήριο τιμών, η αποτίμηση που γίνεται για τον μήνα Ιανουάριο καταδεικνύει ότι σε σύνολο 45 κατηγοριών βασικών προϊόντων, οι 16 κατηγορίες παρουσιάζουν μείωση μέχρι και 3% (αλλαντικά, τυριά, ζάχαρη, εμφιαλωμένο νερό, φρέσκα κρέατα/ψάρια, δημητριακά/κουλούρια/μπισκότα).

Από τις υπόλοιπες κατηγορίες, στις 22 καταγράφονται συγκρατημένες αυξήσεις μέχρι 1%-3% και στις 7 κατηγορίες σημαντικές αυξήσεις. Οι κατηγορίες αυτές αφορούν τα κατεψυγμένα ψάρια +30%, το αλεύρι +6,4%, τα κατεψυγμένα μαλάκια και ψάρια πανέ +5% και τα κατεψυγμένα κρεατικά +4,2%.

Δείτε εδώ όλες τις διακυμάνσεις στις τιμές των προϊόντων:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE