Κούρδοι πέταξαν τρικάκια στο Ευρωκοινοβούλιο - Εκκενώθηκε η ολομέλεια, φυγάδευσαν την Μετσόλα

Κούρδοι πέταξαν τρικάκια στο Ευρωκοινοβούλιο - Εκκενώθηκε η ολομέλεια, φυγάδευσαν την Μετσόλα

Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Eυρωπαϊκό Kοινοβούλιο στο Στρασβούργο όταν ομάδα νεαρών Κούρδων πέταξε τρικάκια στην αίθουσα της ολομέλειας.

Όπως φαίνεται σε σχετικό βίντεο οι νεαροί Κούρδοι βρίσκονταν στα θεωρία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από όπου πέταξαν τα τρικάκια και φώναξαν συνθήματα ζητώντας την απελευθέρωση του ηγέτη του ΡΚΚ, Αμπντουλάχ Οτσαλάν.

Η διαμαρτυρία των Κούρδων προκάλεσε συναγερμό στις υπηρεσίες ασφαλείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου οι οποίες απομάκρυναν από την ολομέλεια την πρόεδρο Ρομπέρτα Μετσόλα ενώ εκκένωσαν τον χώρο.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν έχουν γίνει προσαγωγές ή συλλήψεις

Όσον αφορά την ημερήσια διάταξη και τις ψηφοφορίες αυτές θα συνεχιστούν όταν οι υπηρεσίες ασφαλείας βεβαιωθούν ότι δεν υπάρχει κάποιος άλλος πιθανός κίνδυνος.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE