Φρίκη στη Βραζιλία: Γυναίκα κρατούσε κλεισμένη την κόρη της για 20 χρόνια

Φρίκη στη Βραζιλία: Γυναίκα κρατούσε κλεισμένη την κόρη της για 20 χρόνια

Για 20 χρόνια είχε κλειδωμένη την κόρη της σε μικρό δωμάτιο μια γυναίκα από τη Βραζιλία, όπως ανακάλυψαν τυχαία αστυνομικοί σε φαβέλα.

Η μητέρα της Ροζινάλβα ντα Σίλβα την είχε κλείσει σε ένα μικρό δωμάτιο όταν η κοπέλα ήταν 19 ετών γιατί πίστευε ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα.

Οι αρχές ανέφεραν ότι η Ροζινάλβα υπέφερε από ψυχική νόσο έπειτα από την απώλεια δύο παιδιών. Η μητέρα της, είπαν ακόμη, την αλυσόδεσε για να αντιμετωπίσει την επιθετικότητα της κόρης.

Οι αστυνομικοί βρήκαν την Ροζινάλβα την περασμένη εβδομάδα εξαιρετικά αδύναμη και αφυδατωμένη, με δεμένα χέρια και πόδια. Ήταν αλυσοδεμένη μέσα σε ένα δωμάτιο με μόνο ένα μικρό παράθυρο.

Αμέσως μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται για υποσιτισμό, αναφέρει η Daily Mail.

Συνέλαβαν επίσης οι αστυνομικοί τη μητέρα, που ήταν μεθυσμένη, όπως και άλλον έναν άνδρα, τα στοιχεία του οποίου δεν έγιναν γνωστά.

 ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εξέλιξη στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου: Η ΡΑΕΚ μεταβίβασε στον ΑΔΜΗΕ τις άδειες του EuroAsia Interconnector

Εξέλιξη στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου: Η ΡΑΕΚ μεταβίβασε στον ΑΔΜΗΕ τις άδειες του EuroAsia Interconnector

Μια σημαντική εξέλιξη για το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου–Ελλάδας σηματοδοτεί η σημερινή δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας των αποφάσεων 302 και 303/2025 της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου (ΡΑΕΚ), με τις οποίες μεταβιβάζονται στον ΑΔΜΗΕ η Άδεια Ιδιοκτήτη Γραμμής Διασύνδεσης και η Άδεια Διαχειριστή Γραμμής Διασύνδεσης, που μέχρι σήμερα ανήκαν στην εταιρεία EuroAsia Interconnector.

BEST OF TOTHEMAONLINE