Απόπειρα φόνου στην Πύλα: Έστησε καρτέρι εναντίον του 49χρονου Ελληνοκύπριου ο δράστης - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο
Νέα απόπειρα φόνου εναντίον 49χρονου Ελληνοκύπριου, διαπράχθηκε μετά τις 12:30 τα μεσάνυχτα σήμερα (14/07) στην Πύλα.
Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο τ/κ Τύπος αναφέρει σήμερα ότι ο κ. Ερτουγρούλογλου πρόσθεσε ότι όποιος και αν εκλεγεί «είναι εκεί οι αποφάσεις του ελληνοκυπριακού Εθνικού Συμβουλίου, η πολιτική που θα ακολουθήσει ο εκλεγέντας». Υποστήριξε δε ότι δεν άλλαξε η στάση και η συμπεριφορά της ελληνοκυπριακής πλευράς όποιος και αν εξελέγη στην ηγεσία της.
Αυτό που επιθυμεί να κάνει η ελληνοκυπριακή πλευρά είναι να μετατρέψει τους Τούρκους σε κοινότητα του ελληνοκυπριακού κράτους, όπως τους Αρμένιους, τους Μαρωνίτες και τους Λατίνους, ισχυρίστηκε.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις