Κοκαϊνη αξίας 1 εκ. σε κασόνια μπανανών σε σουπερμάρκετ της Αγγλίας

Κοκαϊνη αξίας 1 εκ. σε κασόνια μπανανών σε σουπερμάρκετ της Αγγλίας

Κοκαϊνη, η αξίας της οποίας ίσως ξεπερνά το ένα εκατομμύριο στερλίνες, εντοπίστηκε σε κασόνια με μπανάνες σε σουπερμάρκετ στην πόλη Wokingham της Αγγλίας.

Τα ναρκωτικά εντόπισε υπάλληλος της γνωστής αλυσίδας σουπερμάρκετ Tesco.

Οι μπανάνες εισήχθησαν από τη Λατινική Αμερική και τα ναρκωτικά ήταν συσκευασμένα σε πέντε τσάντες η κάθε μία εκ των οποίων ζύγιζε ένα κιλό.
`Οπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας Independent, το περιστατικό συνέβη την περασμένη βδομάδα και η Αστυνομία διεξάγει εντατικές έρευνες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της αλυσίδας Tesco, οι μπανάνες εισάγονται από φάρμες στην Κόστα Ρίκα και διανέμονται μέσω διαφόρων εμπόρων σε όλη τη Βρετανία.

Πρόσφατα κοκαϊνη αξίας 11 εκατομμυρίων στερλινών είχε μεταφερθεί σε κουτιά με φρούτα και κατέληξε σε υποκαταστήματα των γερμανικών σουπερμάρκετ Aldi. Το 2013 ποσότητα ναρκωτικών είχε εντοπιστεί και πάλι σε μπανάνες σε κατάστημα της Δανίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Την αισιοδοξία του για την εφαρμογή της φορολογικής μεταρρύθμισης εντός των χρονοδιαγραμμάτων, εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός, σε δηλώσεις μετά από συνάντηση με την ΟΕΒ, υπό τον Πρόεδρό της Γιώργο Παντελίδη, ο Υπουργός είπε ότι συζήτησαν για την υπό εξέλιξη διαδικασία για τη φορολογική μεταρρύθμιση και επανέλαβε ότι στόχος της μεταρρύθμισης είναι δικαιότερη κατανομή του φορολογικού βάρους, η ενίσχυση των επιχειρήσεων και η ενθάρρυνση του επιχειρείν, η διατήρηση της ανταγωνιστικότητας  της οικονομίας ώστε να μπορεί να δέχεται ξένες επενδύσεις που συνεισφέρουν στο οικονομικό γίγνεσθαι.

BEST OF TOTHEMAONLINE