Άκουσε την ποινή του 23χρονος στη Λάρνακα – Είχε βρεθεί στην κατοχή του ελεγχόμενο φάρμακο

Άκουσε την ποινή του 23χρονος στη Λάρνακα – Είχε βρεθεί στην κατοχή του ελεγχόμενο φάρμακο

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε στη Λάρνακα, καταδίκασε 23χρονο από τη Λευκωσία, σε ποινή φυλάκισης 5 ετών, αφού τον βρήκε ένοχο, σε σχέση με υπόθεση που αφορούσε την παράνομη κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

Υπενθυμίζεται ότι, στις 14 Αυγούστου μέλη της ΥΚΑΝ σε συνεργασία με μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων του Αρχηγείου Αστυνομίας, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε 23χρονος, στην επαρχία Λάρνακας. Σε έρευνα που ακολούθησε εντός του οχήματος και σε κοντινό σημείο από αυτό, εντοπίστηκαν τέσσερις νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους τεσσάρων κιλών, καθώς και ένα πλαστικό δοχείο που περιείχε τέσσερα γραμμάρια κάνναβης.

Ο 23χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι βουλευτικές εκλογές δεν επηρεάζουν τη δέσμευση για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE