Ελένη Φουρέιρα: Όλη η αλήθεια για τις φήμες που την θέλουν να παντρεύτηκε με τον Μποτία

Ελένη Φουρέιρα: Όλη η αλήθεια για τις φήμες που την θέλουν να παντρεύτηκε με τον Μποτία

H Ελένη Φουρέιρα έφερε στον κόσμο στις 7 Φεβρουαρίου το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της από τον Αλμπέρτο Μποτία, όμως ένα δημοσίευμα «άναψε φωτιές» μιας και αναφέρει ότι το ζευγάρι έχει παντρευτεί με πολιτικό γάμο δημαρχείο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Realnews εκτός από τις απαραίτητες προετοιμασίες για την υποδοχή του γιου τους, η Ελένη και ο Αλμπέρτο αποφάσισαν να παντρευτούν λίγο πριν γίνουν γονείς. Συγκεκριμένα, ο πολιτικός γάμος τους έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα τον περασμένο Νοέμβριο στο δημαρχείο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, κάτι που μέχρι τώρα κράτησαν ως επτασφράγιστο μυστικό. 

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifeNewsCy 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χρίστος Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Χρίστος Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Η άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, επιβεβαίωσε, σύμφωνα με τον πολιτικό αναλυτή και Διευθυντή του Κυπριακού Κέντρου Μελετών, Χρίστο Ιακώβου, τη στασιμότητα και την αδιαλλαξία που χαρακτηρίζουν τη στάση της τουρκικής πλευράς.