Πέτρος Φιλιππίδης: Η ανατριχιαστική εξομολόγηση του ενός από τα δύο θύματα της απόπειρας βιασμού

Πέτρος Φιλιππίδης: Η ανατριχιαστική εξομολόγηση του ενός από τα δύο θύματα της απόπειρας βιασμού

Ένα από τα θύματα βιασμού του Πέτρου Φιλιππίδη μίλησε αποκλειστικά στη Φωτεινή Πετρογιάννη και στο Πρωινό, μετά την καταδικαστική απόφαση εις βάρος του ηθοποιού. Όπως τόνισε, «κανείς δεν θέλει να τη θυμάται ως το θύμα του 2010», ενώ απάντησε για το πώς θα νιώσει αν τον δει να επιστρέφει στην υποκριτική.

«Με συγκίνησε πάρα πολύ η απόφαση αυτή και των δικαστών και των ενόρκων. Δεν θα πω ψέματα, αισθάνομαι δικαιωμένη, ναι και ικανοποιημένη φυσικά. Ξέρω ότι θα κατηγορηθώ για τον δημόσιο λόγο μου αυτή την στιγμή, γιατί κατηγορήθηκα για πάρα πολλά πράγματα μέσα στο δικαστήριο αυτόν τον 1 χρόνο. Μιλάω όμως όχι για να διαφημίσω το αποτέλεσμα της δίκης γιατί δεν ήταν ένας αγώνας ποδοσφαιρικός, ήταν ένας δικαστικός αγώνας και σ’ έναν δικαστικό αγώνα δεν μπορείς να χαρείς, ούτε να ενθουσιαστείς. Ακόμα, λοιπόν, δεν μπορώ να πω ότι μπορώ να ηρεμήσω», δήλωσε η γυναίκα στη Φωτεινή Πετρογιάννη. 

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifeNewsCy 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE