Νέα καρφιά Παμπορίδη: «Τεράστιες ευθύνες στην ηγεσία του ΔΗΣΥ – Πρέπει να αποδοθούν, αφού δεν θ’ αναληφθούν»

Νέα καρφιά Παμπορίδη: «Τεράστιες ευθύνες στην ηγεσία του ΔΗΣΥ – Πρέπει να αποδοθούν, αφού δεν θ’ αναληφθούν»

Νέα «καρφιά» στην ηγεσία του ΔΗΣΥ ρίχνει μέσω Twitter, ο πρώην Υπουργός Υγείας, Γιώργος Παμπορίδης.

Όπως αναφέρει, «για την ιστορική κρίση στην οποία περιήλθε η κεντροδεξιά υπάρχουν τεράστιες ευθύνες στην ηγεσία του Συναγερμού οι οποίες πρέπει να αποδοθούν αφού μάλλον δεν θ' αναληφθούν».

Προέχει όμως, σημειώνει, ότι «η ατομική ευθύνη καθενός μας για την διατήρηση της ενότητας του Συναγερμού αλλά και της παράταξης».

«Η Κύπρος έχει ανάγκη έναν καθαρό Συναγερμό που πορεύεται με αρχές και αξίες μακριά από διαπλοκές κ ετσιθελισμούς. Ο Συναγερμός πρέπει να παραμείνει ισχυρός για το καλό της Κύπρου και της κοινωνίας. Ας αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους και ας πράξουν ανάλογα», προσθέτει σε συνέχεια του πιο πάνω τιτιβίσματος.

Δείτε το tweet:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE