Στην Κύπρο ένας από τους τυχερούς του Τζόκερ - Πόσα κέρδισε και που παίχτηκε το δελτίο

Στην Κύπρο ένας από τους τυχερούς του Τζόκερ - Πόσα κέρδισε και που παίχτηκε το δελτίο

Η τύχη χαμογέλασε σε ένα πρόσωπο στην Κύπρο, αφού ένα από τυχερά δελτία της δεύτερης κατηγορίας παίχτηκαν στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, στη δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκαν τέσσερις  επιτυχίες, οι οποίες κερδίζουν το ποσό των €17.236,36 έκαστη, με το ένα από τα τυχερά δελτία της δεύτερης κατηγορίας να έχει παιχτεί στην Κύπρο και συγκεκριμένα σε πρακτορείο στο Πέρα Χωριό Νήσου στην επαρχία Λευκωσία.

Δείτε πίνακα:

 

Σημειώνεται ότι €2.100.000 τουλάχιστον θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση την Τρίτης 14/2/2023 μετά το τζακ-ποτ που σημειώθηκε κατά τη διαλογή της 2557ης κλήρωσης του Τζόκερ.

 Υπενθυμίζουμε επίσης ότι οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η κληρωτίδα την Κυριακή είναι οι 3, 5, 9, 16, 28 και Τζόκερ ο αριθμός 18.

 Δείτε πίνακα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.