Σεισμός στην Τουρκία: Άντρας αγνώστων στοιχείων δώρισε τεράστιο χρηματικό ποσό στους σεισμόπληκτους

Σεισμός στην Τουρκία: Άντρας αγνώστων στοιχείων δώρισε τεράστιο χρηματικό ποσό στους σεισμόπληκτους

Με πλήρως ανθρωπιστικό πνεύμα, ένας Πακιστανός επιχειρηματίας αγνώστων στοιχείων, που κατοικεί στις ΗΠΑ δώρισε το ποσό των 30 εκατομμυρίων δολαρίων για τα θύματα των φονικών σεισμών που έπληξαν την Τουρκία και τη Συρία.

Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν, Σεχμπάζ Σαρίφ εκθείασε την ενέργεια του εν λόγω επιχειρηματία, με μία ανάρτηση στο Twitter.
«Βαθιά συγκινημένος από το παράδειγμα ενός ανώνυμου Πακιστανού που μπήκε στην τουρκική πρεσβεία στις ΗΠΑ και δώρισε 30 εκατομμύρια δολάρια για τα θύματα του σεισμού στην Τουρκία και τη Συρία», έγραψε ο πρωθυπουργός του Πακιστάν, το Σάββατο.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter, ο Γιουσούφ Ερίμ, δημοσιογράφος στο TRT World, εξέφρασε την εκτίμησή του για την κίνηση και είπε: «Ένας Πακιστανός επιχειρηματίας μπήκε στην τουρκική πρεσβεία στις Ηνωμένες Πολιτείες και δώρισε ο ίδιος ανώνυμα 30 εκατομμύρια δολάρια. Δεν ξέρουμε ποιος είναι. Η ταυτότητά του δεν έχει αποκαλυφθεί».

 

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Έκτακτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ασφαλείας του Ισραήλ - Νέες απειλές από Νετανιάχου

Live: Έκτακτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ασφαλείας του Ισραήλ - Νέες απειλές από Νετανιάχου

Ανεβαίνει επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή μετά την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν και τις πυρηνικές του εγκαταστάσεις, προκαλώντας τον θάνατο δεκάδων ανθρώπων ανάμεσά τους και παιδιών. Το Ιράν απάντησε με μπαράζ επιθέσεων στο Ισραήλ με βαλλιστικούς πυραύλους και drones. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις κάτω:

BEST OF TOTHEMAONLINE