Ερωτευμένος ο Μιχάλης Μουρούτσος! - Αυτή είναι η κούκλα σύντροφός του

Ερωτευμένος ο Μιχάλης Μουρούτσος! - Αυτή είναι η κούκλα σύντροφός του

Ο Μιχάλης Μουρούτσος βρίσκεται εδώ και καιρό σε σχέση, την οποία έχει επιλέξει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο αθλητής του Ταεκβοντό, που αναδείχθηκε Ολυμπιονίκης κατακτώντας χρυσό μετάλλιο το 2000 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της Κατερίνας Παλαιολόγου, όπως λένε τη σύντροφό του.

 Η εκπομπή «Γεια σου» αποκάλυψε μερικές πληροφορίες για τη σύντροφο του Μιχάλη Μουρούτσου, όπως ότι τον τελευταίο καιρό έχουν αποφασίσει να ζήσουν μαζί.

«Πρόκειται για την Κατερίνα, το κορίτσι του. Είναι αρκετό καιρό μαζί κι έχει κι εκείνη ένα κοριτσάκι, όπως και ο Μιχάλης Μουρούτσος που έχει μια κόρη. Ζουν πλέον μαζί κι είναι στην ίδια κατάσταση κι οι δύο», αναφέρει το ρεπορτάζ.

Το ζευγάρι μάλιστα, έχει ξεκινήσει να μοιράζεται τις πρώτες του κοινές φωτογραφίες στα social media.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.