ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Πάφος 2017 ζωντανεύει την παραλία του Κόλπου των Κοραλίων

Το Πάφος 2017 ζωντανεύει την παραλία του Κόλπου των Κοραλίων

Το Ανοικτό Εργοστάσιο Πολιτισμού της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης – Πάφος2017 ζωντανεύει την παραλία του Κόλπου των Κοραλίων με καλοκαιρινή διάθεση και μουσικούς ρυθμούς την Παρασκευή 31 Ιουλίου από τις 17:00.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού, κάθε 2,5 χρόνια δημιουργείται το φαινόμενο του Mπλέ Φεγγαριού - Blue Moon - το οποίο φαίνεται στα μάτια του παρατηρητή με γαλάζιες αποχρώσεις εξαιτίας της ύπαρξης καπνού ή μορίων σκόνης στην ατμόσφαιρα.

Έτσι, με το ρυθμό να οδηγεί σ’ ένα από τα πιο ιδιαίτερα ηλιοβασιλέματα της χρονιάς, σε μια από τις πιο ωραίες παραλίες της Κύπρου, το Πάφος 2017 χορεύει στην αμμουδιά σε ένα καλοκαιρινό δρώμενο το οποίο προσκαλεί όλους να απολαύσουν και να διασκεδάσουν κάτω από ένα Μπλε Φεγγάρι.

Η εκδήλωση στην άμμο που περιλαμβάνει μουσική από τους DJs Jason Collins, Kalsev από το εξωτερικό και Αλέκα Μεταξά από την Κύπρο και τους χορευτές Γιώργο Πιλλά και Ann - Sylvia Clark από τη Νέα Υόρκη συνθέτει ένα μαγευτικό σκηνικό σε μια ακόμα δράση κοινωνικής συμμετοχής, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top