Έπεσε θανατικό στη Λάρνακα - Δυο γυναίκες «έφυγαν» ξαφνικά

Έπεσε θανατικό στη Λάρνακα - Δυο γυναίκες «έφυγαν» ξαφνικά

Δύο γυναίκες, ηλικίας 47 και 68 χρόνων, από τη Βουλγαρία και την Αναφωτία αντίστοιχα, έχασαν το βράδυ της Δευτέρας τη ζωή τους από αιφνίδιο θάνατο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 19.10 μια γυναίκα ηλικίας 68 χρόνων από την Αναφωτία ενώ βρισκόταν στην οικία της μαζί με το γιο και τη νύφη της, έχασε τις αισθήσεις της και σωριάστηκε στο πάτωμα.

Με ασθενοφόρο η γυναίκα διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της.

Εξάλλου γύρω στις 21.10 ο σύζυγος 47χρονης, από τη Βουλγαρία, την εντόπισε αναίσθητη στο πάτωμα του υπνοδωματίου της οικίας τους στη Λάρνακα.

Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε την αναίσθητη γυναίκα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο της.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου τόσο της 68χρονης όσο και της 47χρονης θα εξακριβωθούν κατά τη διάρκεια της νενομισμένης νεκροτομής που θα διενεργηθεί σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Μπορεί η Λευκωσία να εκφράζει σε όλους τους τόνους τη βούλησή της για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό, ωστόσο ο παράγοντας Τουρκία δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE