Στο πλευρό του Προέδρου Αναστασιάδη ο Νίκος Junior – Δείτε φωτογραφίες

Στο πλευρό του Προέδρου Αναστασιάδη ο Νίκος Junior – Δείτε φωτογραφίες

Το εκλογικό του δικαίωμα, άσκησε για τελευταία φορά ως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, το πρωί της Κυριακής, 12 Φεβρουαρίου, ο Νίκος Αναστασιάδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Στο Λανίτειο Λύκειο, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συνοδευόταν από τη σύζυγό του, Άντρη Αναστασιάδου και τρία από τα εγγόνια τους ενώ, όλοι τους έδειχναν ιδιαίτερα χαρούμενοι και ευδιάθετοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ιδιαίτερη αίσθηση έκανε, τόσο στους παρευρισκόμενους, όσο και στους δημοσιογράφους, ο μικρότερος εγγονός του Προέδρου Αναστασιάδη, ο Νίκος Junior, ο οποίος βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό του παππού του, περπατώντας περήφανος και χαρούμενος δίπλα του ενώ, του κρατούσε ακόμα και το χέρι τη στιγμή που έριχνε τη ψήφο του στην κάλπη.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE