ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Κύπρο ο Νετανιάχου - σημαντικά ζητήματα επί τάπητος

Στην Κύπρο ο Νετανιάχου - σημαντικά ζητήματα επί τάπητος

Φθάνει σήμερα στην Κύπρο για ολιγόωρη επίσκεψη ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου.Το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο η τελετή επίσημης υποδοχής του κ. Νετανιάχου και της αντιπροσωπείας του και θα ακολουθήσει κατ’ ιδίαν συνάντηση Αναστασιάδη – Νετανιάχου.

Στη συνέχεια, οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών θα παρακαθίσουν σε διευρυμένες συνομιλίες. Μετά τις συνομιλίες θα γίνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Στις 1330 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραθέσει γεύμα προς τιμήν του Πρωθυπουργού του Ισραήλ  στο Προεδρικό Μέγαρο.

Όπως είχε δηλώσει στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης στη συνάντηση θα συζητηθούν διμερή θέματα και θέματα που αφορούν την περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Υπενθυμίζεται πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε πραγματοποιήσει επίσκεψη το Ισραήλ στα μέσα Ιουνίου κατά την οποία απηύθυνε πρόσκληση στον κ. Νετανιάχου να επισκεφθεί την Κύπρο.

Όπως αναφέρθηκε στο ΚΥΠΕ, το γεγονός ότι η επίσκεψη του Ισραηλινού Πρωθυπουργού πραγματοποιείται σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από την επίσκεψη του Προέδρου Αναστασιάδη στο Ισραήλ δείχνει το πολύ καλό επίπεδο σχέσεων μεταξύ των δυο χωρών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Δέκα τρεις μετανάστες - μεταξύ αυτών και ασυνόδευτα παιδιά - βρίσκονται στη νεκρή ζώνη, επιπλέον των 14 που εδώ και δύο εβδομάδες, φιλοξενούνται σε σκηνές στην περιοχή μεταξύ Αγλαντζιάς και Γερίου, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 27.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top