Χάλκινο μετάλλιο στη σκοποβολή για τον Κύπριο Νικόλα Βασιλείου

Χάλκινο μετάλλιο στη σκοποβολή για τον Κύπριο Νικόλα Βασιλείου

Χάλκινο μετάλλιο στο σκητ εφήβων εξασφάλισε ο έφηβος πρωταθλητής μας, Νικόλας Βασιλείου στα πλαίσια του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάχθηκε στις 21 και 22 Ιουλίου 2015, στο Μάριμπορ Σλοβενίας.

Ο νεαρός Κύπριος, εξασφάλισε την είσοδο του στον τελικό με 121/125. Αν και έμεινε εκτός διεκδίκησης του χρυσού και αργυρού μεταλλίου για ένα μόλις δίσκο (15/16), κατάφερε τελικά να επικρατήσει στα Shoot – Offs του Εσθονού Velleste Reino, με αποτέλεσμα να διακριθεί και να εξασφαλίσει το χάλκινο μετάλλιο. Επόμενος στόχος του Νικόλα είναι μετάλλιο στους Παγκόσμιους Αγώνες τον Σεπτέμβρη που θα διεξαχθεί στο Λονάτο, Ιταλία. Στον ίδιο αγώνα Χάλκινο μετάλλιο εξασφάλισε και η  Άντρη Ελευθερίου, ενώ η Εθνική ομάδα γυναικών Κύπρου κέρδισε το Αργυρό μετάλλιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE