Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων και περιουσίας – Καταζητείται 3ος ύποπτος

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων και περιουσίας – Καταζητείται 3ος ύποπτος

Υπό κράτηση τέθηκαν δύο πρόσωπα για κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων και παράνομη κατοχή περιουσίας ενώ τρίτο πρόσωπο καταζητείται.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου το πρωί της Παρασκευής, στις 05:10 συγκεκριμένα, περίπολο της ΑΔΕ Πάφου εντόπισε ύποπτο αυτοκίνητο να διακινείται στη βιομηχανική περιοχή Γεροσκήπου.

Το όχημα ανακόπηκε και όπως διαπιστώθηκε σ΄αυτό επέβαιναν δύο άντρες και μία γυναίκα. Ο οδηγός ακολούθως φέρεται να τράπηκε σε φυγή και να εξαφανίστηκε ενώ τα άλλα δύο πρόσωπα, ένας 23χρονος και μια 19χρονη παρέμειναν στο όχημα. Στην κατοχή τους φέρεται να εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία καθώς και ένα ηλεκτρικό εργαλείο για το οποίο δημιουργήθηκε υποψία ότι είναι κλοπιμαίο και ότι το κατείχαν παράνομα. Το τρίτο πρόσωπο καταζητείται.

Στο μεταξύ σύμφωνα με τον κ. Νικολάου σε ένα 24ωρο έγιναν στην Πάφο στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης για την πρόληψη των τροχαίων οδικών συγκρούσεων, 61 τροχαίες καταγγελίες εκ των οποίων δύο για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης και 25 για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE