ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφυγε πάνω στο άνθος της ηλικίας του ο «Πανάγος» - Τι δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού

Έφυγε πάνω στο άνθος της ηλικίας του ο «Πανάγος» - Τι δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε λίγο μετά τις 14:00 της Δευτέρας (27/7/15), ο 22χρονος Παναγιώτης Δημητρίου ή Πανάγος όπως τον έλεγαν οι φίλοι του, από την Αγία Φύλα.

Τι έγινε;
Η μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του συγκρούστηκε μετωπικά με μονοκάμπινο όχημα, στον Ύψωνα.

Τι δήλωσε η Αστυνομία;

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο άτυχος νεαρός έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, σε αριστερή στροφή του δρόμου, πάρα το Δημοτικό Μέγαρο Ύψωνα, με αποτέλεσμα να εισέλθει στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας και να συγκρουστεί βίαια με μονοκάμπινο όχημα, που οδηγούσε 64χρονος.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και ο 22χρονος, αφού κτύπησε στον ανεμοθώρακα του οχήματος, εκσφενδονίστηκε στην άσφαλτο, όπου βρήκε ακαριαίο θάνατο.

«Ο μοτοσικλετιστής έφερε κράνος ασφαλείας, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να σώσει τη ζωή του, ακριβώς λόγω της σφοδρής σύγκρουσης», ανέφερε ο κ. Σωτηριάδης.

Ο 22χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ ο 64χρονος τραυματίστηκε ελαφριά.

Έκκληση:
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού έκανε για ακόμη μια φορά έκκληση στους οδηγούς και ιδιαίτερα στους νεαρούς οδηγούς, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να φέρουν το κράτος τους και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα σε συγγενείς και φίλους
Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, στο σπίτι του αδικοχαμένου Παναγιώτη, μαζεύτηκαν συγγενείς και φίλοι του, οι οποίοι βρίσκονται στο πλευρό της οικογένειας. Τα άσχημα νέα διαδόθηκαν πολύ γρήγορα, γεγονός που έβαλε τους φίλους του νεαρού σε μια διαδικασία τηλεφωνημάτων ώστε να διαπιστώσουν αν ισχύουν. 

Επιμέλεια: Δήμος Κουγιούντας 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έσβησε στην άσφαλτο ο Παναγιώτης Δημητρίου από την Αγία Φύλα

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σεξ στην παραλία: Η «καλοκαιρινή» φαντασίωση - Πόσο επικίνδυνο είναι τελικά;

4+1 παραμυθένιοι έρωτες που γεννήθηκαν στα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών

Αυτισμός: Απλό τεστ υπόσχεται διάγνωση σε μωρά κάτω των επτά μηνών

Είναι υποχρεωτικό να καταβάλλει ένας εργοδότης 13ο και 14ο μισθό;

Ανεβαίνει στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία - Τι μας επιφυλάσσει ο καιρός μέχρι την Τετάρτη



Ευρωεκλογές- Ανεβάζουν στροφές τα κόμματα- Η μάχη των εντυπώσεων

Ευρωεκλογές- Ανεβάζουν στροφές τα κόμματα- Η μάχη των εντυπώσεων

Βρισκόμαστε μία ανάσα για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου, με τα κόμματα να ανεβάζουν στροφές με στόχο τις Ευρωεκλογές κυρίως και αυτό γιατί η δύναμη των κομμάτων θα διαφανεί μέσα από τα ποσοστά που θα λάβουν και πώς αυτά, θα καθορίσουν  την επόμενη μέρα, αλλά και πως θα κινηθούν μέχρι τις βουλευτικές του 2026.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top