ΠτΔ: Ενδεχομένως αύριο να μιλήσει δημόσια για εκλογές και στάση ΔΗΣΥ

ΠτΔ: Ενδεχομένως αύριο να μιλήσει δημόσια για εκλογές και στάση ΔΗΣΥ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ενδεχομένως να τοποθετηθεί αύριο δημόσια σε σχέση με την κατάσταση όπως διαμορφώνεται ενόψει του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών, καθώς και για τη στάση του ΔΗΣΥ στο θέμα αυτό, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Σε ερώτηση του ΚΥΠΕ αν ο Πρόεδρος Αναστασιάδης πρόκειται να τοποθετηθεί δημόσια για τα τεκταινόμενα σε ό,τι αφορά τις προεδρικές εκλογές αλλά και την απόφαση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ενόψει του δεύτερου γύρου, καλά ενημερωμένες πηγές απάντησαν: «Ενδεχομένως αύριο να μιλήσει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΔΩ

 Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναμένεται να επιστρέψει αργά απόψε στην Κύπρο από τις Βρυξέλλες, όπου μετέβη για να συμμετάσχει στη σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE