ΠτΔ: Ενδεχομένως αύριο να μιλήσει δημόσια για εκλογές και στάση ΔΗΣΥ

ΠτΔ: Ενδεχομένως αύριο να μιλήσει δημόσια για εκλογές και στάση ΔΗΣΥ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ενδεχομένως να τοποθετηθεί αύριο δημόσια σε σχέση με την κατάσταση όπως διαμορφώνεται ενόψει του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών, καθώς και για τη στάση του ΔΗΣΥ στο θέμα αυτό, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Σε ερώτηση του ΚΥΠΕ αν ο Πρόεδρος Αναστασιάδης πρόκειται να τοποθετηθεί δημόσια για τα τεκταινόμενα σε ό,τι αφορά τις προεδρικές εκλογές αλλά και την απόφαση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ενόψει του δεύτερου γύρου, καλά ενημερωμένες πηγές απάντησαν: «Ενδεχομένως αύριο να μιλήσει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΔΩ

 Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναμένεται να επιστρέψει αργά απόψε στην Κύπρο από τις Βρυξέλλες, όπου μετέβη για να συμμετάσχει στη σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE