Προεδρικές: Τήρηση του ωραρίου παράδοσης καλπών ζητά ο έπαρχος Λεμεσού

Προεδρικές: Τήρηση του ωραρίου παράδοσης καλπών ζητά ο έπαρχος Λεμεσού

Παραδίδονται την Παρασκευή οι κάλπες του β’ γύρου των προεδρικών εκλογών και ο έφορος εκλογής της εκλογικής περιφέρειας Λεμεσού, έπαρχος Λεμεσού, Μάριος Αλεξάνδρου, καλεί τους προεδρεύοντες των εκλογικών κέντρων να τηρήσουν αυστηρά το ωράριο, για αποφυγή ταλαιπωρίας.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο κ. Αλεξάνδρου, όπως και την περασμένη εβδομάδα, οι κάλπες για τις προεδρικές εκλογές της εκλογικής περιφέρειας Λεμεσού θα παραληφθούν από τους 323 προεδρεύοντες των εκλογικών κέντρων από την Α’ Αστική Λεμεσού (πλησίον επαρχιακής διοίκησης), μεταξύ των ωρών 8:00 με 12:30.

Συγκεκριμένα, συνέχισε, η διαδικασία προβλέπει όπως προσέρχονται 25 προεδρεύοντες ανά 20 λεπτά, γι αυτό υπογράμμισε πως θα πρέπει να τηρηθεί αυστηρά το ωράριο, προς αποφυγή της οποιασδήποτε ταλαιπωρίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Γύρω στις 9 χθες το βράδυ, ένας 38χρονος, δύο 46χρονοι και ένας 43χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, ενώ βρίσκονταν σε δρόμο της Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE