Εντοπίστηκε η σορός παιδιού στο ξενοδοχείο του Αντίγιαμαν όπου διέμεναν οι Τουρκοκύπριοι μαθητές

Εντοπίστηκε η σορός παιδιού στο ξενοδοχείο του Αντίγιαμαν όπου διέμεναν οι Τουρκοκύπριοι μαθητές

Εντοπίστηκε η σορός ενός παιδιού στο ξενοδοχείο του Αντίγιαμαν, όπου διέμενε η ομάδα Τουρκοκύπριων μαθητών, μετέδωσε το πρωί της Πέμπτης η «Κίπρις Ποστασί».

Όπως αναφέρεται, η «πρωθυπουργία» ανακοίνωσε ότι εντοπίστηκε η σορός «ενός παιδιού από μια αθλητική ομάδα κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων έρευνας και διάσωσης στο ξενοδοχείο Isias στο Αντίγιαμαν».

Μετά τη νέα εξέλιξη, ο αριθμός των νεκρών Τουρκοκυπρίων στο Αντίγιαμαν είναι πλέον 3.

Χθες το βράδυ ανακοινώθηκε ο εντοπισμός της σορού δυο Τουρκοκυπρίων δασκάλων.

Οι έρευνες στα συντρίμμια του ξενοδοχείου Isias συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ σε συνέντευξη στην Al-Ahram: «Ευρείες προοπτικές για τις σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου και εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης»

ΠτΔ σε συνέντευξη στην Al-Ahram: «Ευρείες προοπτικές για τις σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου και εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης»

Τη σημασία των δύο νέων συμφωνιών με την Αίγυπτο για την ανάπτυξη των κοιτασμάτων φυσικού αερίου Κρόνος και Αφροδίτη στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Κύπρου, επισημαίνει σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην αιγυπτιακή εφημερίδα Al-Ahram ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας τη φιλοδοξία του για διεύρυνση των οριζόντων της εταιρικής σχέσης μεταξύ των δύο χωρών τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE