Ένα look που κεντρίζει την περιέργεια - Αγωνίζεται με το μισό του πρόσωπο ξυρισμένο

Ένα look που κεντρίζει την περιέργεια - Αγωνίζεται με το μισό του πρόσωπο ξυρισμένο

Ο Ιταλός αθλητής Gianmarco Tamberi, προκάλεσε αίσθηση το περασμένο Σαββατοκύριακο, λόγω της εμφάνισής του κατά τη διάρκεια των αγώνων Olympic Anniversary Games, στη Βρετανία.

Ο άλτης, εμφανίστηκε στο ταρτάν έχοντας το μισό του πρόσωπο ξυρισμένο και το άλλο μισό με γενειάδα! Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο συγκεκριμένος αθλητής, πλασάρει αυτό το look από το 2011, καθώς το θεωρεί γούρι.

«Έχει γίνει κάτι σαν το σήμα κατατεθέν μου. Μου αρέσει να είμαι στο στάδιο και να διασκεδάζω το κοινό», αναφέρει χαρακτηριστικά.

pp67xjmn

vxd09o0t

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες ανάκτησης του ποσού των 67 εκατομμυρίων ευρώ, που δόθηκε ως χορηγία από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το τερματικό στο Βασιλικό, δήλωσε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Μιχάλης Δαμιανός, ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας, προσθέτοντας ότι για τον τρόπο ανάκτησης του ποσού έγινε συμψηφισμός με άλλα ποσά της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ έχει επιστραφεί και ένα ποσό σε μετρητά.

BEST OF TOTHEMAONLINE