Γυναίκα που κυοφορούσε δίδυμα χρειάστηκε βοήθεια – Έδρασε άμεσα η Αστυνομία

Γυναίκα που κυοφορούσε δίδυμα χρειάστηκε βοήθεια – Έδρασε άμεσα η Αστυνομία

Με άμεσες ενέργειες μέλη της Αστυνομίας, ανταποκρινόμενοι ξανά στην ανθρωπιστική τους αποστολή, παρείχαν βοήθεια σήμερα το πρωί, για την έγκαιρη μεταφορά εγκύου στο Νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, γύρω στις 10.30 το πρωί, ζητήθηκε η βοήθεια της Αστυνομίας, ώστε να μεταφερθεί άμεσα γυναίκα η οποία κυοφορούσε δίδυμα, από την Πάφο, στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων της Τροχαίας Αρχηγείου και της ομάδας «Ζ» της Τροχαίας Λευκωσίας, συνόδευσαν άμεσα και με ασφάλεια το ασθενοφόρο, από την περιοχή του ΓΣΠ, προς το νοσηλευτήριο στη Λευκωσία, όπου στη συνέχεια διενεργήθηκε ο τοκετός.

Κλείνοντας η ανακοίνωση αναφέρει ότι: «η Αστυνομία Κύπρου, βρίσκεται διαρκώς δίπλα στον πολίτη και ανταποκρίνεται άμεσα σε τέτοιου είδους περιστατικά, παρέχοντας τη βοήθεια της όταν της ζητηθεί»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»

Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»

Σχεδόν μία ώρα κράτησε η συνάντηση της Μαρίας Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE