MasterChef 2023: Άλλος ένας παίκτης από τα παλιά μπήκε ξανά στο ριάλιτι

MasterChef 2023: Άλλος ένας παίκτης από τα παλιά μπήκε ξανά στο ριάλιτι

Το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef είχε ακόμη μία επιστροφή από το παρελθόν.

Ο Ηλίας Κιαζόλι γύρισε στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής για να διεκδικήσει την είσοδό του στο σπίτι, σύμφωνα με τον νέο κανονισμό για φέτος και τη δεύτερη ευκαιρία στον παίκτη που συγκεντρώνει τη χαμηλότερη βαθμολογία.

Έτσι ο επίδοξος μάγειρας που είχε διαγωνιστεί στον 4ο κύκλο αναμετρήθηκε στην κουζίνα με τον Σταύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος είχε το χειρότερο πιάτο στη δοκιμασία αντιγραφής.

Ο Ηλίας Κιαζόλι κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές και να επιστρέψει στο σπίτι του MasterChef.

«Τέλεια. Αυτήν την ποδιά την ξαναφόρεσα. Ελπίζω να μην τη βγάλω σύντομα. Αυτή τη φορά μπαίνω με μόνο στόχο να κερδίσω» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Η επιστροφή του Γιώργου Πορφύρη

Πριν μερικές ημέρες, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε, ότι ο παίκτης με το χειρότερο πιάτο από την πρώτη δοκιμασία της εβδομάδας, θα έχει μία δεύτερη ευκαιρία.

Αντίπαλος αυτού του παίκτη θα είναι ένας «βετεράνος» του παιχνιδιού και σε περίπτωση νίκης παραμένει στο παιχνίδι.

Αν όμως χάσει, τη θέση του παίρνει ο παλιός παίκτης. O νέος κανονισμός εφαρμόστηκε για πρώτη φορά 31Ιανουαρίου, με τον Νίκο να αντιμετωπίζει τον Γιώργο Πορφύρη, παίκτη του MasterChef το 2017.

Στο τέλος, ο παίκτης που πήρε τη λευκή ποδιά ήταν ο Γιώργος Πορφύρης, ο οποίος μάλιστα, χρέωσε τη νίκη του στη γιαγιά του και τη φανουρόπιτα που έφτιαξε για να βγει ο εγγονός της νικητής.

 ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE