Ελένη Φουρέιρα: Όσα αποκαλύπτει για τον τοκετό ο γυναικολόγος της

Ελένη Φουρέιρα: Όσα αποκαλύπτει για τον τοκετό ο γυναικολόγος της

"Μοιάζει στην Ελένη Φουρέιρα αλλά το μουτράκι είναι Μποτία" τονίζει στο Happy Day.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει πια η Ελένη Φουρέιρα καθώς χθες, Τρίτη έγινε για πρώτη φορά. Η λαμπερή ποπ σταρ έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Το πρωί της Τετάρτης, μάλιστα, ο γυναικολόγος της Ελένης Φουρέιρα, Κυριάκος Μπαρμπαγιάννης – Μητσάκος μίλησε στο Happy Day και τόνισε πως η τραγουδίστρια μπήκε στο μαιευτήριο στις 6:00 το πρωί και γέννησε με φυσιολογικό τοκετό στις 15:20.

Πιο συγκεκριμένα, ο γυναικολόγος της τραγουδίστριας σημείωσε πως «γέννησε 15:20 το μεσημέρι. Η Ελένη Φουρέιρα ήταν συνεργάσιμη καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού. Ήταν πολύ καλή, είχε οδύνες κανονικά και κάναμε μια πολύ φυσιολογική γέννα. Γεννήθηκε ένα παιδάκι γύρω στα 2.900 γραμμάρια, υγιέστατο και πανέμορφο. Ζουν στιγμές πρωτόγνωρες με πολλή συγκίνηση, χαρά, ευτυχία όπως όλες οι μανούλες του κόσμου. Όταν γίνεσαι πρώτη φορά μαμά είναι πιο συγκινητικό το συναίσθημα» αποκάλυψε ο γυναικολόγος της Ελένης Φουρέιρα.

«Μοιάζει στην Ελένη αλλά το μουτράκι είναι Μποτία! Είναι ψυχικά πολύ δυνατή γυναίκα. Δεν τα παράτησε στιγμή. Είναι παράδειγμα και για τις υπόλοιπες γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Είναι εξαιρετική. Ένας άνθρωπος που περνάει τα προβλήματα με πειθαρχία, ακούει τους γιατρούς, συνεργάζεται άψογα και είναι πολύ καλή. Θα πάρει εξιτήριο σε δυο μέρες. Είναι συνέχεια με τον γιο της» δήλωσε, ακόμα, ο γιατρός της Ελένης Φουρέιρα.

 

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE