Σύνδεσμοι Αγωνιστών ΕΟΚΑ: «Ουδεμία ψήφο στο ΑΚΕΛ διά του υποψηφίου του»

Σύνδεσμοι Αγωνιστών ΕΟΚΑ: «Ουδεμία ψήφο στο ΑΚΕΛ διά του υποψηφίου του»

Οι Σύνδεσμοι Αγωνιστών EOKA 1955-1959 καλούν τους αγωνιστές και τις οικογένειές τους, που έχουν δικαίωμα ψήφου, να μην δώσουν ούτε μία ψήφο στο ΑΚΕΛ και στον υποψήφιο που στηρίζει.

Σε ανακοίνωσή τους, με αφορμή έκτακτη συνεδρία που είχαν, ενόψει των εκλογών της προσεχούς Κυριακής, για την ανάδειξη Προέδρου της Δημοκρατίας, οι αρμόδιοι Σύνδεσμοι καλούν τους Αγωνιστές της ΕΟΚΑ 1955-1959, τα παιδιά και εγγόνια τους που έχουν δικαίωμα ψήφου, «όπως γνωρίζοντες τη μέχρι σήμερα στάση του ΑΚΕΛ έναντι του Αγώνα και του Αρχηγού του Αγώνος Διγενή, ουδεμία ψήφο δώσουν στο ΑΚΕΛ διά του υποψηφίου του».

«Άλλωστε, οι Σύνδεσμοι Αγωνιστών εξάγγειλαν ευθύς εξαρχής ότι οι Αγωνιστές είναι ελεύθεροι άνθρωποι, επιλέγουν και υποστηρίζουν τον ηγέτη που τους εκφράζει σε θέματα Ελευθερίας και Ελληνισμού», αναφέρουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση Θανάση: Έκπληξη για απόρριψη αιτήματος από ΓΕ ο δικηγόρος της οικογένειας - Ενδεχόμενο προσφυγής στο ΕΔΑΔ

Υπόθεση Θανάση: Έκπληξη για απόρριψη αιτήματος από ΓΕ ο δικηγόρος της οικογένειας - Ενδεχόμενο προσφυγής στο ΕΔΑΔ

Έκπληξη για την απόρριψη από τον Γενικό Εισαγγελέα του αιτήματος για διορισμό ανεξάρτητων ποινικών κατηγόρων στην υπόθεση Θανάση Νικολάου εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Κληρίδης, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα συζητήσει με την οικογένεια το ενδεχόμενο προσφυγής στο ΕΔΑΔ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE