Βρέθηκε ο κορμός του αγάλματος - Που εντοπίστηκε - Δείτε φωτογραφία

Βρέθηκε ο κορμός του αγάλματος - Που εντοπίστηκε - Δείτε φωτογραφία

Εντοπίστηκε σήμερα (7/2) το πρωί ο κορμός του μπρούτζινου γλυπτού με την ονομασία «Το κορίτσι Χούλα Χούπ» που κλάπηκε από το Χάνι του Ιμπραήμ, στην Πάφο.

 Σύμφωνα με την Αστυνομία, το άγαλμα εντοπίστηκε σε νέες συντονισμένες έρευνες της Αστυνομίας σε αγροτική περιοχή της Τρεμιθούσας.

Υπενθυμίζουμε ότι προηγουμένως, είχαν εντοπιστεί τα τέσσερα τεμάχια του αγαλματιδίου ενώ η Αστυνομία είχε προχωρήσει στην σύλληψη τριών προσώπων ηλικίας 55,37, και 24 ετών καθώς και μια γυναίκας ηλικίας 43 ετών ενώ καταζητείται ακόμη ένα πρόσωπο ηλικίας 50 ετών.

Όπως είχε αναφέρει ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου, οι τέσσερις απ’ αυτούς το είχαν πουλήσει στον 24χρονο έναντι της τιμής των 85 ευρώ που αφορά την αξία του ως μέταλλο και όχι ως γλυπτό.

Δείτε φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Σε αργία τέθηκαν οι Δήμαρχοι Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερής Γυψιώτης, μετά από απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, σηματοδοτώντας καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE