Στηρίζει τη λειτουργία ασθενοφόρων στην πλατεία Αγίας Νάπας καθημερινά ο ΚΟΤ

Στηρίζει τη λειτουργία ασθενοφόρων στην πλατεία Αγίας Νάπας καθημερινά ο ΚΟΤ

Τη λειτουργία ασθενοφόρου του Υπουργείου Υγείας καθημερινά στην πλατεία Αγίας Νάπας από 17 Ιουλίου και μέχρι το τέλος Αυγούστου, το οποίο προσφέρει τις υπηρεσίες του στους επισκέπτες από τις 19.00 το απόγευμα μέχρι τις 07.00 το πρωί, στηρίζει οικονομικά ο ΚΟΤ.

Σε ανακοίνωσή του, ο ΚΟΤ αναφέρει ότι η διευθέτηση αυτή συνιστά αποτέλεσμα της εργασίας της συντονιστικής πλατφόρμας για τα θέματα της ασφάλειας των τουριστών που συνέστησε ο Οργανισμός. 

Προσθέτει ότι η προσφορά των υπηρεσιών ασθενοφόρου καλύπτει μια σημαντική ανάγκη της περιοχής.

«Μέσα στις πρώτες μέρες λειτουργίας του το ασθενοφόρο προσέφερε βοήθεια σε σημαντικό αριθμό επισκεπτών. Για την παρουσία του ασθενοφόρου εξέφρασαν θετικά σχόλια ξένοι τουρίστες, επαγγελματίες στον τουρισμό, ο Δήμος Αγίας Νάπας αλλά και πρεσβείες ξένων χωρών στην Κύπρο και ιδιαίτερα η Υπάτη Αρμοστεία του Ηνωμένου Βασιλείου που είχε θέσει τη σχετική εισήγηση στη συντονιστική πλατφόρμα για τα θέματα της ασφάλειας των τουριστών», καταλήγει ο ΚΟΤ, στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».