Κλειστοί δρόμοι στα ορεινά του Τροόδους - Λεπτομέρειες

Κλειστοί δρόμοι στα ορεινά του Τροόδους - Λεπτομέρειες

Κλειστοί δρόμοι στα ορεινά του Τροόδους . Μόνο για οχήματα 4Χ4 ή με αντιολισθητικές αλυσίδες δρόμοι στις περιοχές Μόρφου και Πιτσιλιάς

Κλειστοί είναι γύρω στις 7.00 το βράδυ της Δευτέρας δρόμοι στο Τρόοδος λόγω χιονόπτωσης και συσσώρευσης χιονιού στο οδόστρωμα, ενώ επίσης λόγω χιονόπτωσης, δρόμοι στις ορεινές περιοχές Μόρφου και Πιτσιλιάς είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Κλειστοί για όλα τα οχήματα είναι συγκεκριμένα οι δρόμοι Πλατρών-Τροόδους, Καρβουνά-Τροόδους και Προδρόμου-Τροόδους.

Ανοιχτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες είναι οι ακόλουθοι δρόμοι στις περιοχές Μόρφου και Πιτσιλιάς:

Σαϊττά – Πέρα Πεδί
Πέρα Πεδί – Πλάτρες
Μωνιάτη – Πλατρών
Ομόδους – Πλατρών
Φοινί – Άγιος Δημήτριος – Καμηνάρια
Πεδουλά – Pinewood – Κακοπετριάς
Κακοπετριάς – Καρβουνά
Πεδουλά – Προδρόμου
Προδρόμου – Λεμύθου
Καρβουνά – Κυπερούντα – Αγρού
Παλαιχωρίου – Αγρού
Παλαιχωρίου – Ασκά – Φτερικουδίου
Φτερικουδίου – Άλωνας
Άλωνας – Πλατανιστάσας
Άλωνας – Πολύστυπου
Πολύστυπου – Χαντριών
Πολύστυπου – Λαγουδερών
Αληθινού – Λιβαδιών

Στο οδικό δίκτυο των αστικών περιοχών, καθώς και στους αυτοκινητοδρόμους, δεν παρουσιάζονται ιδιαίτερα προβλήματα, ωστόσο, λόγω των βροχών που σημειώνονται σε διάφορες περιοχές, συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή σε όσους θα διακινούνται στους δρόμους.

Επισημαίνεται ότι λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο είναι μεταβαλλόμενη. Προτρέπεται το κοινό όπως πριν τις διακινήσεις του, ενημερώνεται για την κατάσταση των δρόμων μέσω και των ανακοινώσεων που δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

Σε πέντε προτεραιότητες βασίζεται το διακυβερνητικό πρόγραμμα του Νίκου Χριστοδουλίδη και για το 2026 προγραμματίζονται 59 συνολικά δράσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE