Προετοιμάζεται για Πάφο, αλλά... σκέφτεται και τη μάχη με τη Νέα Σαλαμίνα

Προετοιμάζεται για Πάφο, αλλά... σκέφτεται και τη μάχη με τη Νέα Σαλαμίνα

Πήρε το ζητούμενο η ΑΕΛ έστω και δύσκολα κόντρα στον Ακρίτα, είναι στο -4 από την 6η θέση, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε και δικαιούται να ελπίζει στο... "θαύμα", έστω κι αν οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της, αφού έχει και πολύ δύσκολο πρόγραμμα στο φινάλε του Β΄ γύρου.

Θυμίζουμε ότι οι "γαλαζοκίτρινοι" θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά: Πάφο εκτός έδρας, ΑΕΚ εντός, Ανόρθωση εκτός και Απόλλων εντός, ενώ ενδιάμεσα είναι οι δύο επίσης πολύ δύσκολοι αγώνες για τους "8" του κυπέλλου κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Κακά τα ψέματα, στην ΑΕΛ έστω κι αν το παραδέχονται για... ευνόητους λόγους, το μυαλό τους είναι από τώρα και στον πρώτο προημιτελικό της 14ης Φεβρουαρίου στο στάδιο Άλφαμεγα, όπου θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη κόντρα στους φορμαρισμένους "ερυθρόλευκους", για να πάει με προβάδισμα έστω και μικρό, στη ρεβάνς του "Αμμόχωστος".

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινημένος ο ΠτΔ: Το πάρκο που αναγεννήθηκε μέσα από τον πόνο της απώλειας του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές νέα Παιδοογκολογική δίπλα στο Μακάρειο

Συγκινημένος ο ΠτΔ: Το πάρκο που αναγεννήθηκε μέσα από τον πόνο της απώλειας του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές νέα Παιδοογκολογική δίπλα στο Μακάρειο

Η Κυβέρνηση επενδύει ουσιαστικά στον τομέα της Υγείας, ενώ αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να παραμείνουμε αρωγοί, συνεργάτες και κινητήρια δύναμη σε κάθε προσπάθεια που μετατρέπει τη γνώση σε θεραπεία και την ευαισθητοποίηση σε πράξη, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα εγκαίνια του Πάρκου Νικόλα Θεολόγου – Εις μνήμη των παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, τα οποία έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Λακατάμεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE