Στέλιος Ρόκκος: Επέστρεψε στην πίστα μετά από έφραγμα - «Σας ευχαριστώ πολύ, πάρα πολύ ξέρετε τι εννοώ»

Στέλιος Ρόκκος: Επέστρεψε στην πίστα μετά από έφραγμα - «Σας ευχαριστώ πολύ, πάρα πολύ ξέρετε τι εννοώ»

Στην πίστα επέστρεψε μετά την περιπέτεια υγείας που είχε ο Στέλιος Ρόκκος. Ο τραγουδιστής το βράδυ του Σαββάτου (4/2) γύρισε ξανά στην Πύλη Αξιού όπου εμφανίζεται μαζί με τη Λένα Ζευγαρά.

Ο Στέλιος Ρόκκος χαιρέτησε τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρο λέγοντας: «Σας ευχαριστώ πολύ, πάρα πολύ ξέρετε τι εννοώ. Σας εύχομαι να περάσετε ένα πολύ ωραίο βράδυ και να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε τα πάντα για αυτό».

Ο τραγουδιστής στις 14 Ιανουαρίου αισθάνθηκε μία έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με C-130 από τη Λήμνο στην Αθήνα όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη έμφραγμα.

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.